Estrenem blog!

Benvinguts i benvingudes al blog de Xocolata CREO!

img_3637

En aquest blog podreu descobrir moltes curiositats i secrets de la nostra xocolata a la pedra. A poc a poc us anirem explicant la història que hi ha al darrere d’aquesta antiquíssima fàbrica, qui la va fundar i com ha evolucionat fins a convertir-se en tot un referent a les nostres terres.

Com molts sabreu CREO és una empresa familiar, tots hem crescut amb aquesta xocolata. Quan algú ens diu: “Quina xocolata més estranya, es veu el sucre” o “Com costa de menjar, està molt dura!“, nosaltres responem: “Això és el que la fa diferent de la resta“, aquestes són dos de les moltes característiques que fan que aquesta xocolata tingui personalitat, que fan que sigui única.

Ara us confessarem un secret. A la nostra família ens encanta cuinar, i si podem afegir Xocolata CREO als nostres plats molt millor. Durant molt temps hem cuinat desde petits aperitius fins a gustosos postres, sense oblidar-nos d’alguna salsa per acompanyar la carn, i sempre amb un toc del nostre petit tresor. Ara és hora de poder compartir totes aquestes receptes amb tots vosaltres!

 img_3868

Esteu preparats? Nosaltres ja engeguem motors i preparem les eines necessàries per omplir la cuina de bon menjar, però sobretot de bons records! 🙂

Un comentario

  1. He meirat la pagina web i me maravillat de tot lo contingut, inclus avia fet un pedido pero, al vindre la señora de la casa de la compra ja avia comprat chocolate CREO a la tenda, he tingut que anular·lo……
    La proxima vegada fare el pedido .
    Vos felicito per tota la trayectoria de chocolates CREO i dels seus chocolatés que fan tan exquisit producte.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES