Xocolata CREO de viatge!

Xocolata CREO de viatge!

Ens encanta estar al dia i pensar noves formes de fer-vos a tots partícips d’aquesta nova etapa que estem vivint. Ara ja fa dues setmanes, el nostre fotògraf Marc Prades va marxar a Austràlia, quina enveja! Encara li queda un més de viatge però ens manté informats de tot el que fa, li encanta tot el que està descobrint i s’ho està passant d’allò més bé, però hi ha una cosa que no ha pogut deixar a casa i no s’ha pogut estar de posar-la a la maleta. Endevineu què és? Una tauleta de Xocolate CREO!

Aquesta tauleta està viatjant per Austràlia amb Marc a tot arreu on va i tots els llocs que visita. Una de les seves prades obligatòries és el famós edifici de l’Opera House a Sydney, inaugurat el 1973 i dissenyat per l’arquitecte Jørn Utzon, és una de les icones de l’arquitectura del S. XX.
unnamed

Quan ens va enviar la fotografia ens va semblar una molt bona idea fer viatjar el xocolate, però ús volíem fer partícips a tots vosaltres, no volíem que es quedés en una interna. És per això que avui us presentem un concurs.

Us agrada anar a fer travessies, visitar poblets o escapar-vos a l’altra punta del món? Doncs entre tots els que us emporteu la nostra xocolata a les vostres aventures i us feu una foto amb la tauleta entrareu a un sorteig mensual d’un pack de xocolata!

Per fer-ho només cal que publiqueu la fotografia amb el hashtag #XocolataCREOdeviatge i ens etiqueteu a la publicació. Concurs via Facebook, Twitter i Instagram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.