Xocolata CREO sense Gluten, fruits secs ni lactosa

Xocolata CREO sense Gluten, fruits secs ni lactosa

Des dels nostres inicis que elaborem la xocolata amb la mateixa fórmula, sense canviar-la ni un gram, d’aquesta manera no perdem la nostra autenticitat, tradició ni gust. Els ingredients que utilitzem són el cacau, la mantega de cacau, farina d’arròs i farina de blat de moro, sucre, lecitina de soja i aromes canyella i vainilla.

Ja fa temps que ens anava pe‘l cap analitzar la xocolata per comprovar que no contenia fruits secs, lactosa o gluten i, finalment, a finals de l’any passat ho vam poder confirmar. Les analítiques van sortir perfectes confirmant que no conté cap tipus de traça de lactosa, gluten o fruits secs, una gran notícia per nosaltres i per totes aquelles persones amb al·lèrgies o intoleràncies amants de la xocolata.

La veritat és que els nostres amics amb al·lèrgies o intoleràncies fa molts anys que en mengen sense cap problema, però per tal de poder facilitar a altres persones la compra del nostre xocolate vam decidir fer-ho oficial. El procés no és fàcil ni barat, però vam considerar que era necessari fer el pas.

És també per això que estem començant a fer els primers passos per afegir noves receptes al blog aptes per intolerants i al·lèrgics, així que esteu ben atens perquè ben aviat penjarem la primera! ;)

3 comentaris de “Xocolata CREO sense Gluten, fruits secs ni lactosa

 1. Francisco Espinar diu:

  Buenos días, mi hijo es alérgico a la proteína de la vaca y celiaco, su chocolate no tiene nada de lácteos? O solo lactosa, ya que es diferente, gracias

  • Xococreo diu:

   Buenas tardes Francisco, las analíticas que actualmente únicamente tenemos las de lactosa. Pronto haremos al de lácteos para confirmar que no tenemos. Si lo desea nos puede dar un mail de contacto y le informamos cuando las tengamos hechas.

   Muchas gracias por su interés y un saludo!

 2. Núria diu:

  Bon dia,
  Llegint el comentari anterior respecte a la lactosa, actualment han pogut fer l’analítica dels làctics? Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.