Xocolata CREO es converteix en regal

Xocolata CREO es converteix en regal

Ens encanta tenir idees noves amb la nostra xocolata, reinventar-nos i explorar nous mons, tenim un esperit aventurer. Però hi ha una cosa que encara ens agrada més, que vosaltres ens sorprengueu amb idees noves, si si, com ho sentiu.

Fa un temps ens van venir a veure la Mary i l’Àngel per preguntar si podien donar xocolata CREO a la Primera Comunió d’en Genís i l’Eira. Ho vam estar parlant i els hi vam proporcionar les tauletes i ells van fer la decoració. Va quedar genial!

Per a la nostra sorpresa, al cap de poc ens van venir a veure una parella, en Miquel i la Carla. Ens van explicar que es casaven i volien regalar la nostra xocolata com obsequi. El procediment va ser el mateix, els vam fer un pressupost per les tauletes i ells es van encarregar de la decoració, una adhesiu a joc amb la temàtica de la boda.

Si us ha agradat la idea i voleu regalar un producte de territori a les vostres celebracions només cal que us poseu en contacte en nosaltres al tel. 977 501 995 o al mail info@xococreo.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.