Hem tingut una setmana de de premsa escrita!

Hem tingut una setmana de de premsa escrita!

Hem tingut una setmana molt moguda, el dimarts ens vam llevar amb una gran sorpresa, sortim al Diari de Tarragona! I avui ens podeu trobar a la contraportada del Setmanari l’Ebre!

La setmana passada ens van venir a fer una entrevista a la fàbrica del Diari de Tarragona on els vam explicar la nostra trajectòria, des que Josep Maria Benet va començar al món dels xocolates fins a arribar al dia d’avui. Sota el titular “Una Xocolata 100% Artesanal” expliquen el nostre procés de producció, del qual en van quedar meravellats, i destaquen que el nostre xocolate no conté ni lactosa, fruits secs ni gluten, és a dir, és apte per a totes aquelles persones intolerants a la lactosa, al·lèrgiques als fruits secs i per als celíacs.

Ens va agradar molt que ens vinguessin a visitar, la veritat és que va ser una molt bon entrevista en un ambient molt informal, com a nosaltres ens agrada. Tant de bo poguéssim fer més entrevistes com aquesta!

Si us vau perdre l’article i el voleu donar un cop d’ull, aquí us deixem una imatge per a què el pugueu llegir!

 

diari-de-tarragona-xocolata-creo

Per una altra banda, també parlen de nosaltres al Setmanari L’Ebre. Expliquen el canvi que hem fet a la nostra fàbrica i com ens hem actualitzat. Com ells saben, parlar de novetats sempre es bo però no s’ha de pèrdre de vista el pasat, es per això que també parlen de la nostra trajectòria i l’escenari del món de la xocolat a Catalunya.

Estem molt contents de la resposta que hem obtigut arrel d’aquests canvis, tant per part de tots vosaltres com per part dels mitjans de comunicació, no us podeu imaginar la felicitat que sentim! Esperem seguir així durant molt de temps! 😉

diari-ebre

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.