Sediments i Xocolate: Emocions i Records. El petit conte de Jesús M. Tibau

Sediments i Xocolate: Emocions i Records. El petit conte de Jesús M. Tibau

Quan algú ens demana col·laboració a Xocolata CREO sempre ajudem en tot el que podem!

Fa cosa de dos mesos va venir a la fàbrica en Jesús M. Tibau, escriptor de contes i relats breus, per fer-nos una de les propostes més peculiars que ens han fet fins ara: fer la presentació del seu nou llibre a la nostra fàbrica. Ens va encantar la idea i no ens ho vam pensar dues vegades, vam discutir-ne els detalls i vam començar a organitzar-ho tot.

Aquella conversa no va acabar aquí, ens va explicar que feia temps que li rondava pel cap la idea d’escriure un conte de Xocolata CREO però abans de fer-ho volia tenir la nostra aprovació. Ens va fer molt contents quan es va fer aquesta segona proposta, nosaltres som uns grans amants de la lectura i que ens diguin que volen fer un petit conte sobre la nostra xocolata és tot un honor!

El dia 30 de març es va fer la presentació del llibre La vida darrere de l’aparador, un llibre de relats breus que recull situacions molt peculiars de diferents comerços de Tortosa. Amb la fàbrica plena va començar l’esdeveniment on Jesús M. Tibau va dir: “vaig a posar nerviós a en Xavi Benet de Xocolata CREO, tinc una sorpresa per a tu però no t’ho diré fins al final”. Sense cap pista vam esperar impacients fins que va arribar l’hora de la gran sorpresa… Jesús havia escrit el conte de Xocolata CREO feia dos dies i el volia compartir amb nosaltres i tots els presents!! Amb un nus a la gola va llegir-nos el conte, escrit amb molta cura i molt amor. Ens va encartar des de la primera paraula fins a l’última, no podríem estar més agraïts!

La presentació va ser tot un èxit i totes aquelles persones que s’hi van acostar van gaudir d’un tast de la nostra xocolata al final. No hi ha res millor que un bon maridatge de xocolata i lectura!

IMG_0922

 

2 comentaris de “Sediments i Xocolate: Emocions i Records. El petit conte de Jesús M. Tibau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.