Moltes gràcies a tots, això només és el principi d’un llarg camí

Moltes gràcies a tots, això només és el principi d’un llarg camí

Avui, dos dies després de la presentació de la nova imatge de Xocolates CREO encara ens costa creure tot el que ens va passar ahir. Va ser un dia molt important per nosaltres perque vam estrenar una nova etapa acompanyats de totes aquelles persones que han confiat en nosaltres des de sempre. És per això que volem compartir amb tots vosaltres la nostra experiència.

Fa molts mesos que portem treballant en un gran projecte que per nosaltres era un desig, una idea que teníem al cap de fa molt temps però que ens era molt difícil de realitzar pel nostre compte fins que un bon dia Xavi Cortiella ens va introduir al pla d’Acció 10 de la Generalitat de Catalunya.

Després de moltes reunions i anàlisis de l’empresa, vam decidir que aquell era el moment de fer de la nostra idea una realitat, renovar la imatge de la marca i poder obrir la nostra fàbrica al públic en format d’exposició. Per fer-ho vam contactar en Marc Pericas, un dels molts assessors en màrqueting i disseny web que oferia Acció 10. També vam poder comptar en l’ajuda de Marc Prades, un molt bon amic nostre i un gran fotògraf. Així, vam formar un petit equip integrat per grans persones amb un únic objectiu: donar a conèixer Xocolates CREO com mai s’havia fet.

Des de fa 8 mesos que treballem en el disseny del packaging, el nou logo i la pàgina web. Durant aquest temps, van sorgir moltes idees que es van afegir al projecte i d’altres que es van descartar. El treball no va ser fàcil, vàrem fer moltes reunions i moltes proves. A vegades deixar anar allò que has vist sempre costa, i el nostre cas no va ser diferent. És per això que volíem un disseny que fes pensar directament en Xocolate CREO, el de tota la vida, no volíem fer una marca nova, sinó que volíem transmetre la nostra tradició. Vam tenir la sort de trobar una tipografia d’un dels nostres packagings dels anys 50 i la vam combinar amb el disseny dels packs que ja teníem en aquell moment.

El resultat va ser espectacular, en aquell moment ens vam adonar de la importància de la feina que estàvem fent, no només modificàvem la imatge dels packs, si no que tota la marca tindria una cara nova. A poc a poc vam anar realitzant els canvis, alguns es van fer visibles ràpidament com l’augment de l’activitat a les xarxes socials o el logtip, i d’altres les vam mantenir en secret (cosa que ens ha sigut molt difícil).

Finalment ahir, 20 de Gener, vam presentar la nova imatge de Xocolates CREO i vam estrenar la Fàbrica-Exposició. Tota la feina feta va sortir a la llum en un acte presidit per Xavi Benet, propietari de la marca, i amb intervencions de diverses persones: l’alcalde de Tortosa Ferran Bel; el Consultor de Creixement i Desenvolupament Empresadrial d’Acció 10, Miquel Medialdea; el nostre equip de treball, Marc Prades i Marc Pericas; i els nostres ambaixadors, Nani Nolla, Mònica Roig, Juanjo Roda i Vicent Guimerà. Per acabar l’acte va cantar el Cor LaBinota, que van deixar tothom bocabadat amb les seves veus.

Totes aquestes persones van dedicar part del seu temps a venir a casa nostra a parlar sobre les seves històries personals amb Xocolate CREO, la nostra forma de fer i el nostre xocolate, és per això que els estem molt agraïts. Sobretot als nostres ambaixadors, als que estaven presents i als que no hi estaven, que des que els hi vam proposar formar part d’aquesta aventura s’hi han compromès al 100% i ens han donat tot tipus de consells i idees.

Va ser una tarda plena d’emocions, il·lusió i felicitat. Ens sentim molt afortunats de tenir tants amics que va voler venir a celebrar aquesta nova etapa en nosaltres!  

Això només és el principi d’un llarg camí que ens queda per recórrer, ens esperen molts projectes, col·laboracions i sabors a explorar. Esperem poder seguir rodejats de totes aquestes persones i que poguem celebrar més èxits en un futur proper!

9 comentaris de “Moltes gràcies a tots, això només és el principi d’un llarg camí

 1. glutoniana diu:

  Molt xules les fotos! Teniu un gran fotògraf 🙂

  La base ja la teniu d’haver treballat durant tants anys, això només és una empenta per poder conèixer algo tant bonic a la resta del món 🙂

  • Xococreo diu:

   Mil gràcies a tu Nani. Ens ho hem dit moltes vegades ja, però de veritat que estem molt agraïts per tot el suport que ens has i ens estàs donant.

 2. Joan Sansaloni diu:

  Una abraçada a tot l’equip i moltes felicitats per la feina feta.
  Un nou camí que enceteu i que es fruit del treball ben fet.
  Molta sort, a seguir igual, perseverar, innovar, i sempre a disposar vostre en tot allò que puguem fer.

  Joan Sansaloni – Gerent Innovació d’ACCIÓ

  • Xococreo diu:

   Moltes gràcies per l’oportunitat que ens vàreu donar, ens ha ajudat molt.
   Estem molt il·lusionats per aquesta nova etapa i amb moltes ganes de seguir endavant buscant nous reptes.

   Xocolates CREO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.