Marc Balaguer, el nostre ambaixador més jove

Marc Balaguer, el nostre ambaixador més jove

A qui no li agradaria tenir una de les feines més dolces que hi ha? A nosaltres ens encantaria, és per això que avui tenim el paler de presentar-vos a Marc Balaguer un dels nostres Ambaixadors CREO.

No sabem per on començar a explicar-vos tot el que ha fet aquest jove pastisser, i es que no ha parat! El Marc es va formar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i va seguir la seva formació amb nombrosos cursos, entre ells el de la prestigiosa escola Internacional Pastry School de DHF a París. Des de llavors que no ha parat de recollir èxits! Al 2015 el van premiar amb el títol de Millor Pastisser Jove d’Espanya i l’any passat va aconseguir la 9ª posició a Le Mondial Des Art Sucrés (París).

Actualment és el director de l’Escribà Academy, on fa diferents cursos de pastisseria ensenyant les tècniques més importants als alumnes i investiga noves tècniques per sorprendre’ns amb les seves creacions.

Per a nosaltres és un bon amic amb qui hem compartit molts coneixements sobre el món de la pastisseria i concretament amb el de la xocolata. Sempre que ens veiem ens falta temps per poder intercanviar opinions, pensaments i idees. Sempre ha confiat en nosaltres, des de la primera vegada que va elaborar postres amb Xocolate CREO que ens ha estat fidel i amb moltes ganes de col·laborar amb els nostres projectes. Des d’aquí et volem donar les gràcies per tot el seu suport i la teva empenta, gràcies Marc!

marc balaguer

En voleu saber més d’aquesta joia del món de la pastisseria? Només al que poseu TV3 tots els dimecres a les 22:35. Avui comença el programa Bogeria a la Pastisseria, on podreu veure les creacions més espectaculars de Christian Escribà i tot el seu equip, entre ells el Marc. Molta sort en aquesta nova aventura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.