I a l’estiu, què passa amb la xocolata?

I a l’estiu, què passa amb la xocolata?

Heu notat que a l’estiu la xocolata agafa un color més blanc i perd la brillantor? No us espanteu, és normal!

La calor i la humitat són les dues grans enemigues de la xocolata. A causa de les altes temperatures aquesta es desatempera i perd la brillantor que tant la caracteritza, fatbloom; i la humitat fa que el sucre que conté pugi a la superfície i es creï una capa blanca, sugarbloom. Ambdós processos no afecten el gust però si fan que la xocolata perdi atractiu visualment i doni la sensació que s’ha fet malbé.

És per aquest motiu que nosaltres evitem produir xocolata a l’estiu. El temperat es fa molt difícil per culpa de les condicions climatològiques i ens dificulta molt el treball. Però això no vol dir que no tinguem xocolata i tanquem la fàbrica! Al contrari, ara mateix en tenim la fàbrica plena d’activitat. Ens agrada ser previsors i abans de “tancar la temporada” elaborem tirades llargues de xocolata perquè ningú es quedi sense! A més durant tot l’estiu fem proves de nous productes, comencem nous projectes i ens formem en nous camps de la xocolata.

Si voleu saber més sobre el procés de la fabricació de la xocolata i la nostra història, no us ho penseu dues vegades i veniu a visitar la fàbrica! Les fotografies que avui us ensenyem són de la visita que ens va fer Miquel Sastre Bel amb el seu germà Toni, unes fotos magnífiques i un plaer ensenyar-vos la fàbrica!

Recordeu, si compreu xocolata aquest estiu, us recomanem conservar-lo en un lloc sec i fresc perquè conservi totes les seves característiques i el pugueu gaudir al 100%! 😉

 

Guardar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.