Jeroni Castell, creativitat en cada plat

Jeroni Castell, creativitat en cada plat

La constància, la creativitat i l’amor pel producte de la nostra terra caracteritzen el treball de Jeroni Castell, el nostre ambaixador que avui us presentem. Ell és el xef del restaurant Les Moles a Ulldecona, amb una estrella Michelin, i descriu el nostre xocolate com “territòri”.

Tenir un restaurant amb estrella no és fàcil, és per això que Jeroni sempre busca productes de les nostres terres, originals i de qualitat amb els que sorprendre amb plats molt creatius com els artifícis, (trampantojos). Un d’aquests productes és la nostra xocolata amb la qual ha fet diverses elaboracions.

Un dia ens van explicar que a un restaurant d’Ulldecona, que es deia Les Moles, feien un postre en Xocolate CREO del que tothom en parlava meravelles. Vam decidir anar a tastar-lo. L’exquisit menú degustació ens va obrir l’apetit, gaudint de cada plat i de cada creació, cada cop estàvem més a prop del final. Quan va ser el moment, vam demanar el plat més esperat, el postre, textures de Xocolate CREO: un gelat, una escuma, una terra i un coulant. Servit en un plat de vidre opac i rectangular ens van treure una bomba de sabor a infantesa, artesania i passió.

Quan vam acabar de menjar va sortir Jeroni i ens vam presentar, ràpidament vam fer amistat parlant de tots aquells petits productors de les Terres de l’Ebre i la forma en què ell ha sabut transformar i adaptar els seus productes a la seva cuina.
Aquest no ha estat l’únic postre que ha fet amb el nostre xocolate, durant tots aquests anys també ha elaborat un Almendrado de Xocolate CREO, una autèntica delícia.

 

Des d’aquell dia que ens encanta anar al seu restaurant a degustar les petites meravelles que ens ofereix, aprendre d’un gran professional i a compartir idees i consells. Gràcies Jeroni per la teva confiança i la teva feina ben feta amb producte pur i dur de les nostres terres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.