Ja saps quina xocolata es la teva?

Ja saps quina xocolata es la teva?

Els nous packagings ja es comencen a trobar a les botigues i els antics desapareixen. És per això que comencem a rebre les primeres preguntes: quina tauleta és quina?

Doncs per aclarir confusions us expliquem de forma molt ràpida quina és quina! En un moment quedaran tots els dubtes resolts i podreu triar la que més us agradi sense haver de dubtar ni un segon!

Per començar us expliquem una mica com és la nostra xocolata i els tipus que tenim.

La xocolata a la pedra es caracteritza per tenir una textura rústica, dura i amb un potent sabor a cacau. Nosaltres fabriquem fins a 6 tipus de xocolata a la pedra, aromatitzats amb canyella o amb vainilla, que es poden dividir en tres grans blocs:

  • Xocolata a la pedra no refinada: Es caracteritza per ser la més rustica de totes, com que no està refinada es veuen clarament els grans de sucre.
  • Xocolata a la pedra refinada: En aquesta tauleta s’ha refinat el sucre, per tant la textura és més fina i no es veu tant el sucre.
  • Xocolata a la pedra granulada: Està pensada per fer a la tassa, es ven ratllada per facilitar l’elaboració de la xocolata a la tassa.

 

Un cop explicats els tipus de xocolata que elaborem, anem a veure quin embolcall substueix a cadascun.

 

XOCOLATA A LA PEDRA AMB VAINILLA NO REFINADA (300g)

 

XOCOLATA A LA PEDRA AMB VAINILLA REFINADA (200g)

 

_B6A9128

Aquesta tauleta es la nova!

 

XOCOLATA A LA PEDRA AMB CANYELLA NO REFINADA (300g)

 

 

XOCOLATA A LA PEDRA AMB CANYELLA REFINADA (200g)

 

XOCOLATA A LA PEDRA GRANULADA AMB VAINILLA

 

 

XOCOLATA A LA PEDRA GRANULADA AMB CANYELLA

 

 

Volem destacar que l’únic que hem canviat ha estat l’estètica de la marca, la xocolata i les formules que usem han quedat intàctes, per tant podeu seguir gaudint de la xocolata com ho heu fet fins ara! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.