Festast 2017

Festast 2017

Dissabte es va inaugurar la V Edició del Festast, una fira alimentària que se celebra a Tortosa i on nosaltres vam tenir un estand. Quan vam confirmar la nostra assistència la fira no sabíem tot el que ens esperava, quins tres dies més intensos i divertits! Volem compartir aquesta experiència amb tots vosaltres, ens acompanyeu en aquest resum?

Dijous, mentre ultimàvem les decoracions de l’estand, va arribar la gran sorpresa del cap de setmana: Havíem guanyat el Premi Llorenç Torrado 2017 en la categoria de Terres de l’Ebre! No ens ho podíem creure! Vam fer una petita celebració a la fàbrica i, com la feina no entén de premis, vam seguir decidint què hi posaríem i què no a l’estand per muntar-ho l’endemà.

Dissabte al matí es va ser la inauguració i van arribar els primers assistents per veure la fira i assistir a les primeres demostracions, però el plat fort del dia era la tarda. Riuades i riuades de gent passejaven pel recinte tastant tot tipus de menjar i beguda, i com és normal, venien a fer el postre al nostre estand. Vam poder conèixer gent molt interessant que demanava informació del xocolate i ens vam posar al dia amb grans amics com Joan Forcadell, restaurador i divulgador, amb qui estem preparant una cosa molt especial per nosaltres; i Carmen Torrado, germana de LLorenç Torrado.

Diumenge era el dia de les estrelles. Al matí vam poder tornar a veure a Lluc Calls, ex concursant de Mastechef Junior 2 i un nen com pocs, va fer un arròs amb guacamole, tota una delícia. I a la tarda… a la tarda l’escenari es va convertir en or per on van passar els millors cuiners de les nostres terres i entre ells dos dels nostres ambaixadors Vicent Guimerà i Jeroni Castell. No van decebre al públic ni per una mil·lèsima de segon, van fer uns showcookings dignes dels seus restaurants i la seva estrella. Guimerà va ser l’encarregat d’obrir la tarda i ho va fer amb tres plats, entre ells un amb ànec i Xocolata CREO, espectacular! I per acabar la tarda Jeroni va cuinar més de 15 plats del seu menú degustació, incloent-hi un ingredient que no falla mai el Xocolate CREO en un dels seus postres. Tot un privilegi poder veure la forma com elabora cadascuna de les seves obres d’art! No patiu, aquí estan les fotografies dels plats amb Xocolata CREO perquè els pugueu gaudir tant com ho vam fer nosaltres!

Per acabar, el dilluns a la tarda es va celebrar l’entrega dels Premis LLorenç Torrado on ens van donar la famosa cullera de fusta. Quina il·lusió que ens va fer! Moltes gràcies a la nostra família i amics que sempre han estat al nostre costat donant suport a aquest projecte. I sobretot a tots vosaltres, sense la vostra confiança i fe amb el nostre xocolate no haguérem pogut arribar fins aquí! Ara ja tenim el premi ben guardat a la fàbrica perquè ens recordi que tot l’esforç i la feina ben feta donen els seus fruits, a seguir treballant més i millor!!

Ens ho hem passat molt bé en aquesta V edició del Festast i ja estem impacients per la següent. Ens emportem dues parets de l’estand plenes de paraules meravelloses per nosaltres, moltes gràcies a tots els que vau firmar les notres parets. Fins d’aquí a dos anys Festast!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.