EL NADAL ÉS C.R.E.O.

Com cada any la fàbrica C.R.E.O. es vesteix de gala per rebre Nadal. I aquest any amb més novetats que mai! Teniu ganes de descobrir-les? Doncs continueu llegint!

Ja tenim aquí la nova Postal C.R.E.O. dissenyada per un il·lustrador de les Terres de l’Ebre, Hernan en H. Inspirat en la visita que va realitzar a la nostra fàbrica ha creat una postal 100% C.R.E.O. Podreu veure-hi els granets del cacau, els lliuradors, les tauletes de xocolate i fins i tot les nostres màquines. Una en concret que porta un barret, és la pesadora volumètrica, o com nosaltres li diem: la pesadora de revòlver. És per això que porta un barret com al Far West!

El disseny ens té el cor robat! Treballar amb Hernan ha estat un goig i un privilegi, és una persona inquieta i molt treballadora i per això no ens hem quedat aquí. Amb Hernan hem dissenyat unes cartes de Nadal que podeu descarregar aquí per escriure la carta al Pare Noel i als Reis d’Orient. I encara tenim una altra sorpresa, el divendres dia 16 vindrà el Pare Noel a la fàbrica a recollir les vostres cartes personalment i també estarà Hernan amb una sorpresa per tots vosaltres!

A més, també farem un seguit d’activitats per petits i grans que aviat us explicarem!

Vam començar l’any passat amb les Postals C.R.E.O., volíem donar als artistes de les Terres de l’Ebre un lloc on poder-se expressar i donar-se a conèixer. Aquestes postals són una forma de trobar art ebrenc a un lloc on no és convencional, comprant xocolate. El primer il·lustrador va ser Ignasi Blanc amb una postal inspirada en Roal Dahl i el conte Charlie i la fàbrica de Xocolata. Una campanya preciosa on també vam amagar 6 tickets daurats a les nostres tauletes de xocolata amb una visita gratuïta a la fàbrica per a dues persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.