Cartes al Pare Noel i els Reis d’Orient

La màgia del Nadal i arriba a Xocolata C.R.E.O., és per això que us hem preparat un món màgic per gaudir d’aquests dies tan especials amb tota la família!

És una època que els més petits de la casa viuen en especial il·lusió, la màgia del Nadal és única i s’ha d’aprofitar. Aquest any, juntament amb Hernan en H, us hem preparat una activitat especialment per ells, per als més petits. Ja tenim aquí les cartes al Pare Noel i als Reis Mags d’Orient!

Les podeu descarregar en aquest mateix post, en format PDF, de forma totalment gratuïta. Només cal que les imprimiu i us poseu mans a l’obra, a escriure amb els petits tot allò que volen demanar al Pare Noel i els Reis Mags d’Orient.

Ja podeu venir a tirar la carta la bústia que tenim a la fàbrica. A més, el divendres dia 16 vindrà el Pare Noel en persona a la Fàbrica C.R.E.O. a recollir les vostres cartes! Li podreu donar la carta i parlar amb ell, a més Hernan en H ens ha preparat una activitat xulissima per tots aquells que vinguin a la fàbrica, i farem una xocolatada C.R.E.O.

No us ho perdeu, el Pare Noel us espera a la Fàbrica C.R.E.O.!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.