Bombons i Torrons C.R.E.O.

Ja els tenim aquí, una de les novetats més esperades aquests Nadals, els bombons i Torrons C.R.E.O.!

I és que ja feia molt temps que ens ho demanàveu, “els bombons C.R.E.O. serien boníssims!” o “podríeu fer un torró C.R.E.O., estaria brutal!” ens dèieu. Doncs aquest any ens hem tirat a la piscina i ja els tenim aquí!

Amb uns dissenys xulíssims i fets a mà, vam decidir fer dos tipus de bombons: uns de xocolate C.R.E.O. i els altres de cafè C.R.E.O. El nostre xocolate tothom el coneix, però i el cafè? Ja fa més de 60 anys que torrem cafè a la nostra fàbrica, de forma artesana, natural i de màxima qualitat. Ens va semblar molt bona idea fer-ne uns de xocolata i els altres de cafè, dos productes perfectes per aquests Nadals.

Us podem ben assegurar que estan els dos boníssims, de fet ens costa decidir-nos quin ens agrada més!

També hem fet torrons i, com els bombons, podeu triar entre xocolata o cafè. Però a més teniu dues mides diferents, un torró de mida estàndard i un torró XL per compartir en tota la família. Són molt i molt bons, uns torrons originals fets amb producte de les nostres terres.

Els bombons i els torrons són perfectes per aquests dies de celebració, mentre ens prenem el cafè després de dinar o mitja tarda per picar alguna cosa. A més són ideals per l’amic invisible o sorprendre amb un regal original i boníssim!

3 comentaris de “Bombons i Torrons C.R.E.O.

    • Cinta Benet Bel diu:

      Hola Núria, podeu comprar els bombons i torrons als petits comerços de les Terres de l’Ebre on normalment tenen els nostres xocolates.També els podeu comprar a la nostra fàbrica, tenim una petita botiga on podeu trobar tots els nostres xocolates i els bombons i torrons.
      Aquí a la web no els tenim ,són molt delicats per fer un enviament, i volem assegurar que us arriba la màxima qualitat de producte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.